Videótár

Szent Kinga és Szent Hedvig közös jubileuma Budapesten

Idén ünnepeljük Szent Kinga születésének 800., valamint Szent Hedvig születésének 650. évfordulóját. A kettős jubileum alkalmából magyar, lengyel, szlovák, litván összefogással és részvétellel rendezték meg a két szent ünneplését.

2024. március 23.

Új hittanterem a Grosicsban

A sport nagyrabecsüléséről is beszélt Erdő Péter bíboros a Grosics Gyula Katolikus Sport Általános Iskolában, amikor is ünnepélyes keretek között megáldotta az új hittantermet, amely a Magyar-Lengyel-Erdélyi Barátság nevet viseli. Ezt követően Kis Mihály körbevezette a Főpásztort és a vendégeket az intézményben, akik a tanulók sportbemutatóját is megtekinthették.

2024. március 21.

Rongyosan az Isten előtt - egy vértanú pap élete

Budapesten is bemutatták Serfőző Levente atya Rongyosan az Isten előtt című kötetét, amely egy vértanú papról, tábori lelkész bátorságáról, küzdelmes életéről szól. A kommunizmus áldozatainak emléknapján érdemes megismerkedni a mártírsorsú pappal, Györgypál Alberttel. Rövid összeállításunkban megszólal a szerző, Serfőző Levente, Berta Tibor tábori püspök és Tóth Tamás egyháztörténész, az MKPK titkára.

2024. február 25.

Isten mindig meglepetést ad - Őszintén a házasságról

A házasság hetében egy nyolcgyermekes házaspárt látogatott meg otthonában a Kardinális Csatorna. Nényei László és Nényei Noémi harminchárom éve ismerik egymást, és huszonnyolc éve kötötték össze életüket Isten színe előtt. A Nényei házaspár őszintén vall ezekről az évekről, valamint az ima és a közösség erejéről is.

2024. február 16.

összes videó »

Beszédek

összes beszéd »

Fotógalériák

összes galéria »

Esztergom-Budapest folyóirat

Esztergom-Budapest 2023/5. szám
Esztergom-Budapest 2023/4. szám

Összes folyóirat

Keresés

Az oldalon

 

Főegyházmegyei papok

Plébánia keresése

A főegyházmegye intézményei

 


 Adó 1%-a, Katolikus Egyház
Partnereink:
Új Ember bolt