Videótár

Ifjúsági zenés szentségimádás a Szent István-bazilikában

„A reménységben örvendezzetek” (Róm 12,12) mottóval ifjúsági zenés szentségimádást tartottak Krisztus Király ünnepének előestéjén, november 25-én Budapesten a Szent István-bazilikában az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye három segédpüspöke, Mohos Gábor, Fábry Kornél és Martos Levente Balázs részvételével, a Ferenc pápa által meghirdetett ifjúsági világnaphoz kapcsolódva.

2023. november 27.

"A mai világ első sorban látszat" - Mohos Gábor püspök

Árpád-házi Szent Erzsébet ünnepén Mohos Gábor esztergom-budapesti segédpüspök celebrált szentmisét a Rózsák terén álló Szent Erzsébet templomban. Beszédében kiemelte annak fontosságát, hogy megnyíljon a szívünk és lelkünk mások iránt.

2023. november 20.

„Ez az Egyház!” – Erdő Péter bíboros reggelit osztott hajléktalan embereknek

Lassan tizenhárom éve nyitotta meg kapuit Budapest belvárosában, a Király utca és Izabella utca sarkán a Csak Egyet Szociális Segítő Központ. Hetente több száz rászorulót segítenek itt étkeztetéssel, ruhával, ügyintézéssel.

2023. november 14.

Emlékezzünk az örök hazába elköltözött testvéreinkre!

Erdő Péter bíboros, prímás mutatott be szentmisét mindenszentek főünnepén, november 1-jén az esztergomi bazilikában. Az ünnepi liturgia végén a főpásztor elvégezte a lucernárium szertartását: a feltámadt Jézust jelképező húsvéti gyertya előtt emlékeztek a hívek a halottakra.

2023. november 2.

összes videó »

Beszédek

összes beszéd »

Fotógalériák

összes galéria »

Esztergom-Budapest folyóirat

Esztergom-Budapest 2023/4. szám
Esztergom-Budapest 2023/3. szám

Összes folyóirat

Keresés

Az oldalon

 

Főegyházmegyei papok

Plébánia keresése

A főegyházmegye intézményei

 


 Adó 1%-a, Katolikus Egyház
Partnereink:Új Ember bolt