Videótár

Pecsét a mennyországból – 25 éves az Új Jeruzsálem Közösség

Milyen pecsétet kapni a mennyországból egy szolgálatra? Miért nem lehet ezt könnyek nélkül fogadni? Miért van szükség hitre, bátorságra és a személyes találkozásokra? Ezekről is beszélt Kunszabó Zoltán diakónus a Kardinális csatornának annak kapcsán, hogy éppen negyedszázada alapította meg az Új Jeruzsálem Katolikus Közösséget. Ferenc pápa magyarországi látogatása és áldása pedig megerősítette a közösség tagjait: nem elég kenyérrel, igével is szolgálni kell! Higgyenek továbbra is az evangélium erejében, mely megtalálja az útját az emberek szívéhez, és megtörténhet a csoda a hajléktalanok világában is.

2023. május 26.

Ugyanazon az oltáron az elmúlt évek áldozatai

A Szociális Testvérek Társasága kiváló közösség - nyilatkozta Erdő Péter bíboros a Kardinálisnak, majd hozzátette: Száz éve annak, hogy kiváltak a Szociális Missziótársulatból, amelyet Prohászka Ottokár alapított.

2023. május 18.

A lelkünkkel kell látni

Idén lesz tíz éve, hogy bevezették iskoláinkban a kötelező hit-és erkölcstan oktatást, mely lehetővé teszi a felekezeti hittan oktatását iskolai keretek között. Ajánljuk szeretettel a gyermekeknek a katolikus hit- és erkölcstant. Tegyük lehetővé minél tágabb körben, hogy az Evangélium minél több ember számára örömhír legyen.

2023. március 29.

összes videó »

Beszédek

összes beszéd »

Fotógalériák

összes galéria »

Esztergom-Budapest folyóirat

Esztergom-Budapest 2023/2. szám
Esztergom-Budapest 2023/1. szám

Összes folyóirat

 


 Adó 1%-a, Katolikus Egyház

Keresés

Az oldalon

 

Főegyházmegyei papok

Plébánia keresése

A főegyházmegye intézményei

Partnereink:Új Ember bolt