2022. december 3. szombat

Karácsonyi ének – szentestéig

Zsuffa Tünde sajtószóvivő ajánlja az alábbiakban a Főegyházmegye adventi kalendáriumát.

24 ember, egy történet – advent időszakában, december 1-jétől szentestéig Charles Dickens örök klasszikusát olvassák fel az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye ismert személyiségei, munkatársai.

A Karácsonyi ének közel kétszáz éve született, a történet üzenete mégis életszerű, a 21. század embereihez is szól. A főhős, a kapzsi, lelketlen Scrooge egy nap lehetőséget kap arra, hogy bepillantson a láthatatlan világba, elétárul a múlt, a jelen és a jövő: elfelejtett fájó emlékek, a körülötte élők mindennapi nyomorúsága, szenvedése és embersége felnyitja Scrooge szemét. Megérti, hogy a szeretet „hozzáférhetetlen helyeken" rejtőzik és soha nem késő semmit újrakezdeni...

 


Felolvasók:
Csapó Viktória, Cseke Péter, Dolhai Attila, Fábry Kornél, Göbel Ágoston, Hegedűs András, Huszti Zoltán, Lackfi János, Käfer György, Käfer Mónika, Kontsek Ildikó, Kőhalmi Dániel, Kubik Anna, Kuzmányi István, Monostori László, Pap Adrienn, Radetzky András, Sára Bernadette, Siklósi Beatrix, Süllei László, Szili András, Török Ili, Varga Gabriella, Vargha Viktor.

A videók megtalálhatók minden nap a Kardinális YouTube-csatornáján 19.30-tól:
www.kardinalis.tv

– illetve folyamatosan frissülő cikkünkben is nyomon követhetők, ide kattintva.

Esztergom-Budapest folyóirat

Esztergom-Budapest 2022/5. szám
Esztergom-Budapest 2022/4. szám

Összes folyóirat

Eseménynaptár

szeptember 6. szerda

további események megtekintése »

 

 Adó 1%-a, Katolikus Egyház

Keresés

Az oldalon

 

Főegyházmegyei papok

Plébánia keresése

A főegyházmegye intézményei

Partnereink:Új Ember bolt