Isten hozta weblapunkon!
 

Várják a zarándokokat a fővárosi Szent István-ünnepre

(Frissítve: 2017. június 20.)
  Erdő Péter bíboros, prímás felkérésére a Mária Út és a Mária Rádió idén is buszos és gyalogos zarándoklatokat szervez az augusztus 20-i Szent Jobb-szentmisére és körmenetre; egyúttal arra biztatnak minden hívőközösséget, szervezzenek zarándoklatot a budapesti Szent István-bazilikához.

  Idén a fiataloké lesz a főszerep: szeretnék, ha minél több ifjúsági közösség jelen lenne az idei Szent István-ünnepen. A tavalyi visszajelzések alapján ugyanis a jelenlévők a Böjte Csaba atya által felkarolt fiataloknak örültek leginkább.

  A zarándokokat az ünnep kezdete előtt színvonalas programok – tanúságtételek, elmélkedések, zenés áhítatok – várják majd. Jelen lesznek a felvidéki Crux együttes, Tóth Auguszta színművésznő, Fábry Kornél atya, a 2020-ban Budapesten rendezendő eucharisztikus világkongresszus általános titkárságának főtitkára, valamint Sillye Jenő és barátai zenekara.

  A zarándokcsoportok jelentkezhetnek online a Mária Rádió honlapján, a „Szent István ünnepe” menüpont alatt található regisztrációs oldalon keresztül.

  További információ a Mária Rádió honlapján, valamint Facebook-oldalán olvasható. A Szent István-ünnep Facebook-oldalán szintén lehet csatlakozni az eseményhez.

Forrás és fotó: Mária RádióLevél a lapgazdának!