2020. március 25. szerda

Telefonos segítség rászorulóknak

A jezsuiták, valamint az Ignáci Lelkiségi Központban képződött szakemberek a koronavírus-járvány idején az online lelki beszélgetés lehetőségét kínálják fel.


A kezdeményezés mindazoknak szól, akik kérdéseiket, bizonytalanságaikat, akár örömeiket Isten elé szeretnék vinni, elcsendesednének vagy az imádsághoz kérnek segítséget. A szabad időpontokra a rend által elkészített naptáron keresztül lehet jelentkezni

A koronavírus-járvány sajátosan színezi meg a nagyböjti időt: felborította életvitelünket, megállásra késztet, vagy legalábbis arra ösztönöz, hogy újragondoljuk napi teendőinket, és szembesüljünk határainkkal. Sok minden történik ilyenkor az emberben: nagy hullámokat élhet át, és lehetnek kérdései, bizonytalanságai, örömei.

A jezsuiták, valamint az Ignáci Lelkiségi Központban képződött szerzetes és világi szakemberek ezért az online lelki beszélgetés lehetőségét kínálják fel mindazoknak, akik kérdéseiket Isten elé szeretnék vinni, elcsendesednének vagy az imádsághoz kérnek segítséget. (Gyónásra ezen a fórumon nincs lehetőség.)

A szabad időpontokra a jezsuita.hu-n elérhető naptáron keresztül lehet jelentkezni. További információ Szőnyi Szilárdnál, a jezsuiták kommunikációs vezetőjénél a media@jezsuita.hu címen vagy a +36-30-982-5682-es telefonszámon.

Forrás: Jezsuita Rend

Kép: Mohamed Hassan/Pixabay

Esztergom-Budapest folyóirat

Esztergom-Budapest 2023/5. szám
Esztergom-Budapest 2023/4. szám

Összes folyóirat

Keresés

Az oldalon

 

Főegyházmegyei papok

Plébánia keresése

A főegyházmegye intézményei

 


 







Adó 1%-a, Katolikus Egyház
Partnereink:




Új Ember bolt